Hur gammal blev han tillbaka till noll?

Renato Zero, pseudonym för Renato Fiacchini, är en italiensk singer-songwriter, showman, dansare och skivproducent.

Vad är Renato Zeros riktiga namn?

Renato Zero är artistnamnet på Renato Fiacchini född i Rom den 30 september 1950 från förbundet mellan polismannen Domenico Fiacchini och sjuksköterskan Ada Pica.

Hur lever Renato Zero?

I verkligheten borde dock Renato Zero bo i stadsdelen Camilluccia, inte långt från Olympiastadion och ett område där även andra VIPs som Fiorello och Renzo Arbore bor.

Vem är Lucy Morante?

Morante är syster till den välkände gitarristen Massimo Morante, grundare av bandet Goblin. Hon var kvinnan som Renato tillägnade sin framgång med titeln Hemlig kärlek. De två tänkte dock aldrig på att gifta sig och det var sångerskan som sa till Domenica In: «Aldrig, jag tänkte aldrig på att gifta mig.

Vem är Lucy av Renato Zero?

För den oinvigde är hon syster till Massimo Morante, den store gitarristen och grundaren av musikgruppen Goblin. Det verkar som att kvinnan såväl som hennes bror och sambo i alla år har försökt ta sig in i musikens värld, utan framgång.

Hitta 21 relaterade frågor

Var föddes Renato Zero och hur gammal är han?

Var och när han föddes, ålder, riktiga namn, biografi om Renato Zero. Renato Zero, pseudonym för Renato Fiacchini, föddes i Rom den 30 september 1950. Han är 70 år gammal. Pappan Domenico är polis, mamman Ada Pica sjuksköterska.

Var bodde Renato Zero som pojke?

Biografi • Ett imperium av sorcini

Son till Ada Pica, en sjuksköterska till yrket, och Domenico, en polis med ursprung i Marche, levde Renato sin tonårstid i byn Montagnola.

Vilka utbildningskvalifikationer har Renato Zero?

Vem är Renato Zero

Faktum är att han studerade vid Roberto Rossellini, ett institut för film och TV. Han bestämmer sig för att lämna sina studier vid sexton och börjar sin karriär efter Rita Pavone. Som sångare?

Vem skriver texterna till Renato Zeros låtar?

Han var en samarbetspartner till den romerske singer-songwritern för mycket kända låtar från hans repertoar, inklusive «The best years of our life» och «Peace be with you». Renato komponerade musiken till de andra sju styckena med Danilo Madonia. Alla texter är av Renato Zero, varav fyra skrevs med Vincenzo Incenzo.

Hur många miljoner skivor har Renato Zero sålt?

Han är en av de mest uppskattade, populära och mest framgångsrika italienska låtskrivarna. Med över 50 miljoner sålda skivor är han bland de italienska artister som har sålt flest antal skivor och är den enda som nått förstaplatsen på de officiella italienska försäljningslistorna på fem årtionden i rad.

Varför namnet Renato Zero?

Bland dessa fanns också frasen: «Du är en nolla!» Vid det tillfället bestämde sig sångaren för att använda namnet Renato Zero snarare än sitt förnamn (Renato Fiacchini), som för att utmana alla dem som inte såg någon framtid inom musiken för honom. Det här är en utmaning som verkligen har vunnit.

Varför heter den Renato Zero?

Varför heter den Renato Zero? Många kommer inte att veta att Renato Zero inte är konstnärens riktiga namn. Noll är faktiskt Renato Fiacchinis pseudonym. … Den fras som ofta upprepades var: «Du är en nolla» och härifrån föddes artistnamnet.

Vem är Giampiero Fiacchini?

Kanske inte alla vet att Renato Zero, född Roberto Fiacchini, har en bror som han är väldigt fäst vid. Han heter Giampiero och är 10 år yngre än honom. Mannen är sångarens första fan och supporter, så mycket att han följer honom på alla hans konserter.

Vad gjorde Renato Zeros pappa?

Av vad vi läser verkar det som om den romerske sångarens far var en polis. Och att mamman istället var sjuksköterska. Två olika yrken alltså. Och framför allt helt långt ifrån vad den romerske singer-songwriterns värld har blivit.

Hur får du Renato Zero att betyda?

Come Fai är ett negativt lovtal till okunnighet, det som verkar ha blivit medicinen för alla sjukdomar. Vi går tillbaka till att prata om masker, som inte får bli ett alibi för att inte blotta sig för att inte «sätta ansiktet på dem».

Hur rik är Renato Zero?

För de mer nyfikna var den deklarerade inkomsten 2006 mellan 785.001 och 328.240 euro. Visst, med tanke på de senaste 15 åren, kommer siffran att ha stigit även om det inte finns någon officiell bekräftelse. Enligt vissa tidningar tog Zerovsky enbart hem en siffra motsvarande över 9 miljoner för 2017 års turné.

Hur mycket tjänar Renato Zero för en konsert?

Men först 2017, som rapporterats av samma sida, med «Zerovskij»-turnén tjänade han cirka 9 miljoner euro. Medan för hans deltagande i Sanremo talas det om cirka 50 tusen euro.

Vilket jobb gör Renato Zeros son?

1993 började Roberto arbeta som livvakt för den berömda romerska singer-songwritern: efter att inte ha haft naturliga barn blev han väldigt fäst vid den unge mannen, som han erkände i en intervju med Grazia: «Jag har alltid varit benägen att föredra olyckliga människor .

Vem sjunger låten The Best Years of Our Lives?

De bästa åren i vårt liv är en sång av kompositören Maurizio Fabrizio och textförfattaren Guido Morra och sjungen av Renato Zero 1995.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.