Hur recenserar man på en tisdag?

Dimartedì är en politisk talkshow som sänds på LA7 på tisdagar på kvällen. Den kan ses i livestreaming eller på begäran på La7s webbplats.

Hur recenserar man avsnitten på La7?

För att granska La7-programmen, anslut helt enkelt till den officiella webbplatsen för tv-sändaren och få tillgång till RivediLa7-sektionen, som låter dig komma åt både programmeringen av de senaste 7 dagarna för La7- och La7d-kanalerna och till ett arkiv med program som kan granskas utan tidsgränser.

Hur ser man på La7-program på Smart TV?

För att kunna se La7-program som streamas på Smart TV behöver du bara gå till butiken för din Smart TV och ladda ner La7 On Demand-applikationen. När du har laddat ner behöver du bara logga in i applikationen och välja vilka program du vill se från de senaste sju dagarnas programmering.

Hur skriver man till på en tisdag?

diMartedì på Twitter: «Du kan skriva till e-postadressen dimartedi@la7.it # dimartedì»

Hur skickar man mail till LA7?

Har du en fråga eller är du italiensk journalist, författare, essäist, tv-författare och tv-värd. Han har varit värd för tv-programmet Dimartedì på LA7 sedan 2014.

När börjar vitboken i september 2020?

Den fjärde säsongen startar den 3 september 2019, med närvaron av Corona från det andra avsnittet. Den femte säsongen börjar den 8 september 2020, med närvaron av Corona endast från det första till det tredje avsnittet. Den sjätte säsongen sänds den 7 september 2021.

Vilket nummer är La7?

La7 och La7d finns på satellitplattformen tivùsat på kanal 7 och 29.

Vilken kanal sänder La7 på?

La7 utför även sändningsaktiviteter på digitala marksända kanaler med hjälp av Cairo Due-multiplexet. LA7d är också tillgänglig på digitala marksända kanaler på kanalerna 29 och 229 för digital marksänd, med produktioner och repliker av LA7.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *