Hur sätter man en stola på en elegant klänning?

Bär en stola över en nykter klänning

  1. Det kommer att räcka att föra den runt axlarna och knyta den i en knoge på framsidan i en något sidoposition, precis under axeln;
  2. Stolen, i det här fallet, kan doppas med klänningen eller som kontrast för en roligare och mer ungdomlig effekt.

Hur kan du bära en stola?

Sedan finns det de «ceremoniella» lägena: placera stolen i mitten bakom nacken, för de två flikarna under armarna och knyt dem med en knut bakom ryggen: den här metoden är idealisk för att täcka axlarna i kyrkan men också för att skydda från den friska luften, typisk för vårsäsongen.

Hur lägger man en stola på ett bra sätt?

En annan mindre traditionell men mer chic metod är att lägga undan detta tyg genom att vända det runt axlarna så att de båda kan skymtas. Du kan rulla upp den som om den vore en halsduk, låta den falla väldigt mjuk så att den vilar på axlarna och avslöjar skulderbladen.

Hur täcker man axlarna i kyrkan?

Axlar täckta

Om ceremonin är i kyrkan kräver klädkoden att axlarna är täckta som ett tecken på respekt. Och till skillnad från Emma Stone, om den valda outfiten inte har ärmar, behöver du en silkespashmina som du kan täcka halsen med.

Vad ska man ha för att täcka axlarna?

Vi rekommenderar alltid att ge ljus åt dina outfits tack vare den korrekta kombinationen av tillbehör (som aldrig får vara för uppenbar eller invasiv, utan alltid balanserad!). De idealiska lösningarna kan vara dessa stolar med satinkanter (finns i olika färger) eller stoles i voile, guld eller silver.

Hitta 44 relaterade frågor

Hur täcker man ryggen på ett bröllop?

Om ceremonin är i kyrkan är det god sed att alltid täcka – om det är bara – axlarna, till exempel med en stola. «Nej» till för generösa urringningar, svindlande slitsar, snåla klänningar och vågade OH-film är kategorisk.

Hur man knyter en stola på axlarna?

Öppna stolen och placera mittpunkten på din hals, på framsidan, precis under hakan; Du måste placera de två plaggen bakåt och se till att täcka axlarna; På så sätt kommer de sista flikarna att fladdra mjukt längs klänningen och göra din look nästan kunglig.

Hur bär man en ullstole?

Modeidén: stolen som bärs på överrocken kan stoppas in i bältet på höstkappan eller skyttegraven, och om överrocken är i en neutral nyans, till exempel en beige eller en kamelfärg, kan den färgade halsduken kombineras med väska och gör looken mer livlig.

Hur sätter man en halsduk på axlarna?

Du kan göra en dubbel slinga runt halsen och låta de två ändarna falla avslappnat, eller knyta den framtill med en mjuk, voluminös rosett. Om du vill komplettera en lite mer formell look, linda den runt halsen och dra de två ändarna bakom axlarna, låt dem falla naturligt.

Hur knyter man en sarong?

För att bära sarongen så här, placera den helt enkelt vertikalt framför kroppen och knyt den bakom nacken. Ta sedan ändarna på sarongen som är i höjd med fötterna och för dem till midjan och bind dem sedan bakom ryggen.

Hur lägger du halsduken runt halsen?

Börja med det enkla triangelvecket, vänd flikarna bakom nacken och för dem fram för att sluta under hakan, men den här gången knyts knuten under triangeln som fungerar som ett slag.

Hur bär man en stola med en ring?

Det räcker faktiskt att lägga den runt axlarna och bakom nacken och se till att ha armarna innanför hålet i halsduken. Eller så kan du linda den runt axlarna med två varv som på bilden nedan.

Hur bär man en fyrkantig halsduk?

Om du föredrar en mer originell lösning, bär det som ett halsband! Knyt halsduken på sig själv ett par gånger för att skapa knutar som skapar «pendant»-effekten som ger lite rörelse. Placera den runt halsen precis som ett halsband, fäst ändarna i nacken. Och det är allt!

Hur bär man ullkappan?

Vid informella tillfällen är capen perfekt på jeans, cigarettbyxor och läderleggings, med loafers, ankelboots eller cuissardes under. För kvällen och mer eleganta tillfällen kan du bära den på långa klänningar och klassiska kappor, med hög dekolletage.

Hur bär du pashminas?

Den kan bäras i parisisk stil, utan en knut, så att en av de två ändarna faller bakåt. Annars kan du bestämma dig för att knyta den i sidled genom att få den att göra två varv runt halsen, eller alternativt vika den diagonalt och bära den med den triangulära spetsen på bröstet.

Hur bär man en sommarsjal?

För att bära denna variant av accessoaren är det idealiskt att kombinera det med manliga kläder, kanske kombinera det med en mjuk kavaj och ett par snygga låga brogues. Och för att knyta den, pröva dig fram med en återbesökt version av den klassiska slipsknuten, framgång garanteras!

Hur dekorerar man en stola?

Dekorerad med ett lås

Eller, enklare, vi formar en båge med ett styvt eller halvstyvt satinband och binder ihop de två ändarna av stolen. Vi väljer helst en färg på bandet som påminner om tonerna av ekologisk päls. Vill vi däremot vara vågade väljer vi en kontrastfärg.

Vad ska man ha över en elegant klänning?

Vad ska man sätta på en lång klänning?

  • En maxirock. Foto: Getty Images.
  • En oversized cardigan. Foto: Getty Images.
  • En läderjacka. Foto: Getty Images.
  • En jeansjacka. Foto: Getty Images.
  • En chic kavaj. Foto: Getty Images.
  • En stulen (eller ingenting) Foto: Getty Images.

Vad är höstens kläder?

Att hitta rätt kläder för hösten är inte alltid en lätt uppgift: temperaturerna varierar mycket under dagen och för att överleva denna mellansäsong är den enda lösningen att klä sig i lager eller bättre, att klä sig i lök. : linne, skjorta, cardigan, pullover, trenchcoat samt foulard eller …

Vad ska man kombinera med en spetsklänning?

Det enklaste valet, med vilket det är omöjligt att gå fel, de svarta tillbehören. Fokusera på klassiska modeller, som pochette och spetsig dekolletage, kanske med gulddetaljer. Andra mycket giltiga och spännande alternativ är de av lackade tillbehör, för en sensuell effekt, eller vintage, som alltid är idealiska med spets.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *