De 15 bästa sakerna att göra i Chula Vista (CA)

Chula Vista betyder «vacker solnedgång» och denna stad är full av många vackra saker att se och göra. Staden, belägen i Kalifornien, är hem för en kvarts miljon människor och är statistiskt sett en av de säkraste platserna att bo i USA. Vädret här är fantastiskt året runt och det finns milsvida stigar och kuster som bara väntar på att bli utforskade. Om du älskar att vara utomhus kommer du säkert att älska Chula Vista, låt oss ta en titt på bästa sakerna att göra i Chula Vista.

1. Tillbringa dagen på Living Coast Discovery Center

Living Coast Discovery Center

Källa: den levande kusten

Living Coast Discovery Center

Living Coast Discovery Center i Chula Vista ger var och en av sina besökare en intim naturupplevelse. Det finns mer än 350 djur- och växtarter att se i centrum och var och en är hemma i San Diego Bay Habitat. Du kan komma på nära håll med gröna havssköldpaddor, ugglor, hökar, hajar, geléer och stingrockor. För barn och tonåringar finns möjligheten att ha ett övernattningsäventyr eller många andra interaktiva upplevelser som säkert kommer att vidga deras vyer. Själva centrumet ligger på 3,3 hektar av Sweetwater Marsh National Wildlife Park.

2. Bli underhållen på Sleep Train Amphitheater

Sleep Train Amphitheater

Källa: kellyclarksonexpress

Sleep Train Amphitheater

Sleep Train Amphitheater i Chula Vista rymmer cirka 20 000 personer och är en av de största utomhuskonsertlokalerna i staten. Lokalen har en regn- eller skenpolicy och på grund av sin koppling till Live Nation serverar den ständigt en rad toppartister från både USA och världen. Lokalen har underhållit sina gäster i mer än 20 år och har fortsatt att ge tillbaka till samhället Chula Vista under hela denna tid. Biljetter bör helst köpas i förväg innan du deltar i en show för att säkerställa att det fortfarande finns tillgängligt eftersom många evenemang säljer slut långt innan föreställningsdatum.

3. Åka skridskor på Len Moore Skatepark

Len Moore Skatepark

Källa: Youtube

Len Moore Skatepark

Om du gillar skridskoåkning är Len Moore Skatepark i Chula Vista en cool plats att umgås med likasinnade. Det finns fyra olika områden att åka skridskor i som består av trä- eller betongkonstruktioner. Parken kostade 1,3 miljoner dollar att bygga och ligger tillsammans med klubben Oleander Boys & Girls. Den har skenor, ramper, vertikala förlängningar och pyramider. Parken är öppen varje dag och används ibland för såväl tävlingar som freestyle.

4. Se Future Olympians träna på US Olympic Training Center

USA:s olympiska träningscenter

Källa: ilovechulavista

USA:s olympiska träningscenter

På 90-talet överlämnade San Diego National Sports Training Foundation en gåva till USA:s olympiska kommitté i form av ett 155 hektar stort komplex. Komplexet är en toppmodern träningsanläggning som används av framtida OS-hoppare. Idrottarna får stöd genom sin träning och detta inkluderar alla aspekter av deras schema. Besökare kan gå på en självguidad rundtur i anläggningarna helt gratis.

5. Se An OnStage Playhouse Production

OnStage Playhouse Chula Vista

Källa: barriesummy

OnStage Playhouse Chula Vista

Onstage Playhouse uppträder på en intim teater i Chula Vista som har plats för upp till sextio personer vid varje föreställning. Bolaget är den enda levande samhällsteatern i samhället och är verksam under hela året. Det visas minst sex olika pjäser varje år och de är alltid populära bland städernas lokalbefolkning. Produktionerna läggs upp av en helt frivillig skådespelare och besättning så varje produktion leds av människor som är där för kärleken att uppträda, detta lyser verkligen igenom i det fantastiska arbete de fortsätter att göra. 30-årsjubileet för detta fantastiska företag närmar sig med stormsteg och med Chula Vistas community precis bakom sig kommer säkert ytterligare 30 år att hända efter det.

6. Tillbringa dagen i Otay River Valley

Otay River Valley

Källa: Flickr

Otay River Valley

För 9 000 år sedan bebodde förhistoriska indianer landet och använde River Valleys resurser för att leva ett välmående liv, på 1800-talet flyttade spanjorerna in och många utvecklingar byggdes som varade i många decennier. Området erbjuder många fantastiska fritidsaktiviteter inklusive vandring, cykling, picknickområden och häststigar. Dalen har också många årliga evenemang och musikaliska konserter som hela familjen kan samlas och njuta av.

7. Gå bland båtarna på Chula Vista Marina

Chula Vista Marina

Källa: prweb

Chula Vista Marina

Om du vill ha en avkopplande promenad längs bukten för att titta på båtarna är detta ett bra ställe att börja. Hamnen har en fridfull atmosfär med höga vajande palmer och vackra solnedgångar som matchar. Det finns massor av fantastiska båtar förtöjda här som du kan tillbringa timmar med att beundra. Om du är hungrig efter att ha tittat dig omkring, bege dig ner till Galley at the Marina, ett bra ställe att ta något att äta och koppla av med liveunderhållning. Restaurangen är öppen för frukost, lunch och middag så det finns aldrig en dålig tid att komma och njuta av de lokala råvarorna.

8. Njut av Rice Canyon Trail

Rice Canyon Trail

Källa: alltrails

Rice Canyon Trail

Rice Canyon Trail är en 4 mil lång led som ligger mycket nära Chula Vista. Leden är lämplig för alla nivåer av vandrare och är en mjuk promenad upp och ner för de lokala kullarna. De flesta använder leden för vandring eller löpning och den är öppen året runt. Leden är väldigt tyst så du kan njuta av en härlig tid för dig själv medan du njuter av blommorna som finns vid sidan av stigen samt vatten som rinner genom bäcken parallellt med leden.

9. Kom ihåg The Fallen At Memorial Park

Minnesparken

Källa: chulavistaca

Minnesparken

Strax utanför centrum i Chula Vista ligger Memorial Park, en vacker park som ger den perfekta miljön för Memorial Bowl. The Bowl har en sittgrupp som rymmer cirka 700 personer. Varje år används området för många bröllop och andra fester. The Bowl byggdes för att hylla alla hjältar som har fallit medan de kämpat för USA. Själva parken går tillbaka till 1939 och inrättades under den period som Roosevelt var president.

10. Lär dig om Chula Vistas historia

Chula Vista Heritage Museum

Källa: tripadvisor

Chula Vista Heritage Museum

Chula Vista Heritage Museum är en fascinerande plats som berättar historien om en av de äldsta städerna i denna del av Amerika. Du kan ta en titt på bilder av gamla stan för att se hur den har förändrats och utvecklats under åren. Det finns en utställning som visar citronförpackningen som brukade ske i den här delen av världen också. Det finns ganska mycket att gå runt och om du älskar arkitektur kommer du att bli förtjust i det du ser. Museet har öppet måndagar, onsdagar och lördagar, men det är alltid en bra idé att kolla innan besöket då detta kan ändras då och då.

11. Dags för tacos på Tacos El Gordo

Tacos El Gordo

Källa: chompingboard

Tacos El Gordo

Om du gillar din mexikanska mat serverad färsk och sprängfylld av smak bör en resa till Tacos El Gordo finnas i din dagbok. Här tillagas köttet till perfektion och tortillorna är handgjorda. Restaurangen behandlar alla sina besökare som om de vore familj och så är servicen du får verkligen på topp. Tacosen är stora och smaken bara rinner ut på tallriken de serveras på. Förutom tacos kan du också få mulas och quesadillas som är lika goda och lika stora.

12. Ta en tur till den längsta pågående Farmers Market

Third Avenue Village Farmers Market i Chula Vista

Källa: tredjevägsbyn

Third Avenue Village Farmers Market i Chula Vista

The Third Avenue Village Farmers Market i Chula Vista är den äldsta bondemarknaden i South Bay. Varje torsdag mellan tre och sex på eftermiddagen öppnar marknaden för lokalbefolkningen i städerna. Marknaden har funnits i över tjugo år och erbjuder ett brett utbud av lokala frukter och grönsaker. Råvarorna kommer direkt från de lokala bönderna, vilket säkerställer att det är det färskaste du kan få. Det finns också en internationell maträtt samt lite handgjord konst och hantverk.

13. När livet ger dig citroner…

Chula Vista citronfestival

Källa: sandiegoreader

Chula Vista citronfestival

Chula Vista är världens citronhuvudstad och varje år visar Chula Vista Lemon Festival upp allt som är speciellt med citronen. Det finns levande underhållning, konst, hantverk och till och med en tävling för att äta citronpaj. Evenemanget lockar vanligtvis en publik på cirka 25 000 personer som älskar att engagera sig och vissa tar till och med med sig sin egen skörd av citroner för att försöka vinna det största citronpriset. Festivalen är det längsta pågående samhällsevenemanget i Chula Vista och är inte en att missa.

14. Unna dig själv på Italianissimo Trattoria

Italianissimo Trattoria

Källa: tripadvisor

Italianissimo Trattoria

Om du letar efter någonstans att äta för ett speciellt tillfälle behöver du inte leta längre än denna fina italienska restaurang. För 30 år sedan arbetade Aniello Zaino på ett italienskt kryssningsfartyg. Han reste världen runt och en dag hamnade han i San Diego. Ursprungligen drev han den enormt populära Buom Giorno men så småningom öppnade han upp Italianissimo Trattoria i Chula Vista. Restaurangen har en begåvad italiensk kock och ett utmärkt väntteam. Det finns en snygg meny och ett utmärkt urval av viner.

15. Spendera en natt på Hercor Hotel

Hercor Hotel

Källa: booking.com

Hercor Hotel

Om urban boutique är din grej kommer en natt på Hercor Hotel att vara perfekt när du besöker staden. Hotellet ligger bara 15 minuters bilresa från San Diegos flygplats vilket gör detta till ett bekvämt läge för alla besökare. De luftkonditionerade rummen är alla utrustade med gratis Wi-Fi och en kontinental frukost serveras dagligen. Hotellet är i utmärkt skick och personalen är välutbildad för att kunna ta hand om alla dina behov medan du är med dem.

Var de ska bo: Bästa hotellen i Chula Vista, Kalifornien (CA)

Lägsta prisgaranti

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *