De 15 bästa sakerna att göra i Stockton (CA)

Belägen i norra centrala Kalifornien är staden Stockton. Stockton är den 13:e största staden i Kalifornien och är omgiven av mil efter mil av vattenvägar. Människorna i städerna omfamnar alla skäl att ha en fest eller en festival och massor av årliga evenemang hjälper till att hålla denna livliga stad spännande.

Genom åren har staden haft sin beskärda del av hjärtesorg, senast under finanskrisen 2008 då den fick rikstäckande uppmärksamhet när den ansökte om konkursskydd. Men det som inte dödar dig gör dig starkare och folket i Stockton är verkligen starka.

Låt oss ta en titt på De 15 bästa sakerna att göra i Stockton.

1. Heja på Stockton Heat

Stockton Arena

Källa: visitstockton

Stockton Arena

Om du gillar att titta på ishockey är en resa till Stockton Arena för att se Heat in action ett måste. Stockton Heat är ett ishockeylag som spelar i American Hockey League, säsongen 2015-16 var den första för Stockton Heat eftersom de tidigare spelade som Adirondack Flames i New York. Lokalbefolkningen har värmt upp till sitt nya lag och på matchdagar kan man verkligen känna surret. Stadion ligger vid vattnet så det finns mycket att göra i området både före och efter matcher.

2. Se en föreställning på Bob Hope Theatre

Bob Hope Theatre

Källa: visitstockton

Bob Hope Theatre

Bob Hope Theatre i Stockton finns i National Register of Historical Places. Teatern totalrenoverades nyligen och har 2 042 säten i röd sammet, från vilka du kan se någon av de fantastiska föreställningarna som denna teater har. Ljudsystemet är toppmodernt och byggnaden omfattar ett mosaikmarmorgolv som täcker 1 200 kvadratmeter lobbyyta. Det finns ett stort urval av shower att se på Bob Hope Theatre, allt från klassiska filmer till dansshower.

3. Ta med barnen till Stocktons barnmuseum

Stocktons barnmuseum

Källa: 209 tidningen

Stocktons barnmuseum

Janet Geng var en lärare som skadades i de tragiska skolskjutningarna i Cleveland 1989 som gjorde att 5 barn dog och ytterligare 30 skadades. Geng använde den upprörande upplevelsen för att fokusera sitt sinne och skapa Stockton Children's Museum, en plats där barn kan leka i en säker miljö. Museet är en rolig och interaktiv plats för barn att lära sig och engagera sig i utställningarna. Det finns också en permanent utställning som heter Kidsworld som täcker 22 000 kvadratmeter och är en barnversion av en miniatyrstad, komplett med ett postkontor, banker och livsmedelsbutiker.

4. Ta en tur till Delta Center for the Arts

Grand Theatre Center for the Arts

Källa: visitstockton

Grand Theatre Center for the Arts

San Joaquin Delta College i Stockton har en Fine Arts Division, inom den divisionen är Delta Center for the Arts. Det finns alltid ett schema med fantastiska evenemang inklusive många uppträdanden av klassisk musik av Stockton Symphony Association. Du kan se konstutställningar, dramaproduktioner, dansproduktioner och många fler saker. Många av showerna har studenter från college och biljettpriserna är alltid rimliga.

5. Öka din kunskap om den lokala historien

Haggin Museum

Källa: hagginmuseum

Haggin Museum

I Victory Park i Stockton ligger Haggin Museum, ett konst- och lokalhistoriskt museum som öppnades 1931. Museet är uppdelat på tre nivåer och det mesta av konstverken som visas donerades av Louis Terah Haggin. Haggin-samlingen spänner över knappt 240 konstverk och 75 är synliga för allmänheten samtidigt. Det finns också samlingar av japanska träblockstryck, upplysta manuskript och målningar av amerikanska illustratörer. Stockton har en rik jordbruks- och industrihistoria, i en del av museet hittar du det senaste tillskottet, Holt Wing. Här kommer du att stöta på en Holt-traktor, en renoverad skördetröska och andra visningar som visar denna del av Stocktons historia.

6. Ta hunden på en promenad i Barkleyville Dog Park

Barkleyville Dog Park

Källa: visitstockton

Barkleyville Dog Park

Din hund kommer att känna att han eller hon är i himlen om du går en tur till Barkleyville Dog Park. Parken är en hundpark utan koppel och har separata ytor för både stora och små hundar. Om din hund känner sig särskilt energisk finns det en hinderbana som kommer med bänkar och dricksfontäner. Parken har en liten parkeringsplats och parken blir upptagen under högtrafik så en tidig ankomst rekommenderas för att se till att du kan parkera nära parken. Barkleyville Park är en riktig favorit bland de lokala hundägarna så behandla din hund idag och se vad tjafset handlar om.

7. Se The Racing At Delta Speedway

Delta Speedway

Källa: Youtube

Delta Speedway

Delta Speedway i Stockton är en fantastisk utekväll för hela familjen att njuta av. Öppet varje lördagskväll från april till oktober. Banan är en 1/7 mil lång oval grusbana, Micro Sprints, Junior Sprints och Super 600-klasser tävlar alla runt denna spännande bana, vilket garanterar en kväll med fantastisk underhållning. En natt här är ett familjeevenemang så kom tidigt, få något att äta och luta dig tillbaka och njut av racingen.

8. Njut av den japanska trädgården i Micke Grove Park

Japansk Trädgård På Micke Grove Park

Källa: brokecitystyle

Japansk Trädgård På Micke Grove Park

Om du vill tillbringa lite tid med att koppla av, titta på vackra körsbärsträd och glömma dina bekymmer så ska du komma till den japanska trädgården vid Micke Grove Park. Parken skapades av Duke Yoshimura 1959, Duke hade just återvänt från tjänstgöring i andra världskriget. Trädgården har 60 Kwanzan-blommande körsbärsträd runt utsidan och fem Akibono-körsbärsträd i mitten. Det finns mycket att se i trädgården, inklusive en koi fiskpool, lyktor och en fem våningar pagod. I trädgården hittar du en vinkelbro som representerar kinesisk tro på att onda andar bara kommer att färdas i en låg rak linje, vilket betyder att de inte kan korsa bron och in i trädgården.

9. Besök Stockton Cambodian Buddhist Temple

Stockton kambodjanska buddhistiska tempel

Källa: visitstockton

Stockton kambodjanska buddhistiska tempel

Om du gillar saker som är större än livet och fulla av färg, bör du ta en tur till Stockton Cambodian Buddhist Temple, även känt vid Wat Dharmararam. Templet är ett aktivt buddhistiskt tempel och det har mer än 90 superfärgglada och mycket stora statyer. Statyerna är täckta med juveler och berättar den kambodjanska Buddhas livshistoria. I en del av templet kan du se en femtio fot lång liggande Buddha. Templet är ett aktivt sådant så lämpliga täckta kläder bör alltid bäras som ett tecken på respekt för tempeldyrkarna. Varje april är templet värd för det kambodjanska nyårsfirandet som alltid är värt ett besök.

10. Tillbringa kvällen i Zap Zone

Zap Zone

Källa: tripadvisor

Zap Zone

Om tanken på att springa runt en 6 200 kvadratmeter stor arena beväpnad med en toppmodern laserpistol är din idé om kul så borde du göra en resa till Zap Zone. Du kan komma och gå med i ett befintligt spel eller ta med din egen grupp för en privat fest. Zap Zone har röstats fram som det bästa stället att ha en födelsedagsfest i San Joaquin så du kommer att vara säker på en fantastisk utekväll. Det finns regelbundna turneringar som du kan delta i samt alla möjliga olika spel. Mat finns på plats och pizzorna har ett gott rykte.

11. Se Micro Brewery At Valley Brew

Valley Brew

Källa: valleybrew

Valley Brew

Fram till förbudet bryggdes Valley Brew i Stockton och var en riktig favorit bland lokalbefolkningen. Tyvärr stängde bryggeriet sina dörrar när förbudet drabbade och staden Stockton lämnades utan ett bryggeri. Detta pågick under lång tid fram till 1994, då Valley Brewing Company väcktes till liv igen. Allt eftersom åren gick bytte verksamheten ägare och idag finns det ett par stora ägare som är intresserade av lokala råvaror och att ge sina kunder en måltid och en drink att minnas. Håll utkik efter Take 5 Jazz at the Brew, en klubb som har sett många världskända jazzartister uppträda.

12. Fira Stockton Chinese New Years Parade.

Stockton kinesiska nyårsparaden

Källa: bchantech

Stockton kinesiska nyårsparaden

Kineserna har alltid vetat hur man firar med stil och den kinesiska nyårsparaden är inte annorlunda. Gatorna kantas av stånd som säljer olika asiatisk mat, det finns även liveunderhållning på festivalscenen. Inget nyårsfirande kan vara komplett utan en lejondans så du kan vara säker på att professionella lejondansare kommer till showen för att blåsa bort dig. Evenemanget är en gratis fest och passar för hela familjen. Om du är i Stockton under festligheterna är det inte ett alternativ att missa denna fantastiska show.

13. Prova All Things German at Stocktoberfest

Keglifting på Stocktoberfest

Källa: downtownstockton

Keglifting på Stocktoberfest

Oktoberfest har blivit känd över hela världen med många städer som satsar på detta årliga evenemang. Evenemanget har pågått i flera år och inkluderar fatlyfttävlingar, hantverks- och säsongsbetonade öl, tyska korvar, kycklingdansdance-offs och massor av öl Stein. Evenemanget hålls utanför längs vattnet vid Outdoor Ampitheater vid Historic Waterfront Warehouse. Band kommer att spela livemusik under hela festivalen och de många matförsäljarna kommer att se till att du aldrig blir hungrig.

14. Ha äkta mexikanskt på Marias café

Marias Café

Källa: gläfsa

Marias Café

I över 20 år har Maria's Café serverat autentisk mexikansk mat till lokalbefolkningen i Stockton. Smaken har sitt ursprung i området Sinaloa och har varit med i många lokala publikationer genom åren. Restaurangen har alltid varit familjeägd och personalens passion lyser igenom i maten som serveras dagligen. Särskilt anmärkningsvärt är de stora kombinationsburritos som serveras hela dagen. Du kan äta i eller take away och stora grupper är alltid välkomna.

15. Bli kulturell på The Stockton Community Pow Wow

Pow Wow Festival

Källa: Pinterest

Pow Wow Festival

Varje år äger en Pow Wow-festival rum i Stockton. Festivalen är ett tredagarsevenemang som hyllar de inhemska amerikanerna och minns deras arv och traditioner. Festivalen har flera intertribal dansutställningar och tävlingar som lockar människor från miles runt. Det finns markceremonier, trumcirklar och fågeldanser också. Du kan också plocka upp några fantastiska handgjorda konsthantverk som gör perfekta presenter.

Var de ska bo: Bästa hotellen i Stockton, Kalifornien (CA)

Lägsta prisgaranti

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *