De 15 bästa sakerna att göra i Bakersfield (CA)

Bakersfield är den nionde största staden i Kalifornien och en som växer i en svindlande takt. För tillfället ringer 800 000 människor det här stället hem och siffrorna fortsätter bara att stiga. Bakersfield är hem för den populära musikgenren som är känd som Bakersfield Sound och många välkända countrymusikartister har fötts i denna fina stad. Staden har också flera prisbelönta museer som alla är värda en titt.

Om du letar efter en fantastisk utomhusstad att tillbringa några dagar i bör du kolla in topp 15 saker att göra i Bakersfield.

1. Besök den bäst bevarade hemligheten i Kalifornien – Kern River Canyon

Längs Kernfloden
Längs Kernfloden

Kern Canyon är en vacker vildmark belägen i Bakersfield där du kan dra nytta av camping, vandring, fiske och andra liknande aktiviteter. Själva kanjonen bildades av Kern River och den förbinder södra San Joaquin Valley med Kern River Valley. Området har utropats av lokalbefolkningen som «Kaliforniens bäst bevarade hemlighet.» Om du är i området runt solnedgången kommer en bilresa nerför Kern River Canyon att ge dig en fantastisk solnedgång då de bruna kullarna reflekteras från vattnet och gör den pittoreska bakgrunden ännu vackrare.

2. Ta en resa ned Memory Lane på Kern County Museum

Kern County Museum

Källa: Flickr

Kern County Museum

Kern County Museum är en underbar plats som har sitt fokus fast på Kern Countys historia. En av höjdpunkterna i museet är Pioneer Village, den ligger inom 16 hektar och rymmer 56 byggnader som speglar hur livet skulle ha sett ut i slutet av 1800-talet. Byggnaderna har alla flyttats från sina ursprungliga platser, arrangerats för att se ut som en gammal stad och sedan restaurerats. Många av byggnaderna är redo för att du ska ta en titt inuti och studera vilka typer av inredning som skulle ha använts vid den tiden. Julen är en särskilt hektisk tid att komma till museet eftersom platsen är dekorerad och speciella evenemang anordnas för besökarna.

3. Njut av lite countrymusik på Buck Owens Crystal Palace

Buck Owens Crystal Palace

Källa: Flickr

Buck Owens Crystal Palace

Den lokala countrymusikstjärnan Buck Owens skapade denna fantastiska restaurang och musiklokal i Bakersfield, och den är lika populär idag som när den öppnade. Owens var skaparen av Bakersfield-soundet av countrymusik. Innan han gick bort 2006 sprang han och uppträdde regelbundet på restaurangen. När du går in i restaurangen kan du inte låta bli att lägga märke till samlingen av gitarrer, kläder och minnessaker som han samlat på sig genom åren och använde för att dekorera Crystal Palace. Än idag finns det fortfarande livemusikshower och ett litet museum för att hedra dess grundare.

4. Öka dina kunskaper på Buena Vista Museum of Natural History

Buena Vista naturhistoriska museum

Källa: Flickr

Buena Vista naturhistoriska museum

Buena Vista Museum of Natural History är en utmärkt plats för hela familjen att komma och njuta av de många föremålen som visas. Det finns många taxidermiade djur utställda i museet samt fossiler och ben. Museet täcker en yta på 16 000 kvadratfot och det finns några sällsynta fossiler från miocen, såväl som asiatiska, afrikanska och nordamerikanska djurfästen. För barn finns det ett område kalla Oh! Zone som är ett upptäcktscenter som är väldigt interaktivt.

5. Se en föreställning på Fox Theatre

Fox Theatre - Bakersfield

Källa: Flickr

Fox Theatre – Bakersfield

Byggandet av Fox Theatre startade i slutet av 1920-talet och teatern öppnade slutligen i december 1930. Lokalen är den främsta platsen för underhållning i Bakersfield och är full av vintagecharm, komplett med sammetsgardiner och matchande arkitektur. Teatern är särskilt känd för sin utmärkta akustik och sin intima miljö. Många toppnamn har uppträtt här under åren, inklusive The Pretenders och Carlos Mencia. Du kan njuta av komedi, musik, filmer och mycket mer.

6. Ta en simtur på McMurtey Aquatic Center

McMurtey Aquatic Center

Källa: besök bakersfield

McMurtey Aquatic Center

Om du är lös en eftermiddag och värmen är för mycket, gå ner till McMurtey Aquatic Center. Det finns en rekreationsbassäng samt en pool i olympisk storlek för tävlingar. Rekreationspoolen har massor för hela familjen att njuta av, inklusive vattenrutschbanor, hoppbrädor, ett område för vattenvolleyboll och interaktiva flytande leksaker. Flera olympiska idrottare tränar på denna anläggning samt den lokala gymnasieskolan.

7. Gå För en butik i dalen Plaza Mall

Valley Plaza Mall

Källa: köpmanskrets

Valley Plaza Mall

Om du behöver lite detaljhandelsterapi i Bakersfield bör en resa till Valley Plaza Mall kunna tillfredsställa även den största shopaholics behov! Denna galleria öppnades 1967 och har butiker som tillgodoser alla behov från camping till kläder och datorspel till skolböcker. Gallerian när den först byggdes visade upp det spanska inflytandet på södra Kalifornien och gjorde det på ett modernt sätt. Om du bara behöver sitta ner efter en lång dag med shopping kan du prova biografen med 16 skärmar eller ta en snabb drink och något att äta på någon av de många restaurangerna på plats.

8. Möt djuren på California Living Museum

California Living Museum

Källa: Flickr

California Living Museum

CALM är den främsta inhemska djurparken i Kalifornien och hyser mer än 250 djur som inte kan släppas ut. Ej utsättningsbar betyder att djuren har någon form av funktionsnedsättning så att gå tillbaka till naturen skulle vara skadligt för djurets hälsa. Förutom djuren i djurparken finns det också några vackra trädgårdar att koppla av i som är hem för flera hotade fauna- och floraarter. Innan du lämnar parken bör du se till att du kollar in Cats of California-utställningen som har ett bergslejon och bobcat.

9. Heja på elden på Sam Lynn Ballpark

Sam Lynn Ballpark

Källa: Gläfsa

Sam Lynn Ballpark

The Blaze Franchise har spelat baseboll i Bakersfield i sju decennier i en eller annan form. De är ett högklassigt lag som spelar i California League och har en anknytning till Cincinnati Reds. Stadion har nyligen genomgått en renovering och har en ganska ovanlig situation. Det är den enda parken inom professionell baseboll där smeten är vänd i västlig riktning, detta innebär att spelaren kommer att möta den nedgående solen när han försöker slå, på grund av detta tvingas Blazers ofta starta sina spel vid ett senare tillfälle.

10. Rabobanks teater och kongresscenter

Rabobanks teater och kongresscenter

Källa: besök bakersfield

Rabobanks teater och kongresscenter

Den största evenemangsanläggningen i Bakersfield är Rabobank Theatre and Convention Center. Komplexet täcker en yta på mer än 70 000 kvadratmeter och består av mötes-, evenemangs- och breakoututrymmen. Det finns en utställningshall som håller regelbundna evenemang och är populär bland olika företag som vill marknadsföra sina varor. Teatern bredvid har 3 000 sittplatser som var och en erbjuder fantastisk utsikt över scenen.

11. Kolla in Bakersfield Museum Of Art

Bakersfield konstmuseum

Källa: Flickr

Bakersfield konstmuseum

Oavsett din ålder har Bakersfield Museum of Art något för dig att njuta av. Det finns ett stort urval av skulpturer, målningar och annan konst, allt i vackra inomhusgallerier såväl som i de lugna trädgårdarna. Det finns en permanent utställning som innehåller många föremål av kalifornisk konst samt några internationella verk. De växlande utställningarna har en enorm variation av föremål så även om du har varit tidigare bör du kunna se något nytt och spännande på en framtida resa.

12. Ta till vattnet vid Lake Ming

Lake Ming

Källa: Flickr

Lake Ming

Om du gillar det öppna vattnet men inte kan ta dig till havet kan en resa till den konstgjorda sjön Ming bara tillfredsställa dina behov. Öster om sjön har du Greenhorn Mountains och omgivande kullar, vilket gör detta till en idyllisk plats att tillbringa några timmar på. Sjöns primära funktion är vattenskidåkning och motorbåt, även om segelbåtar också är tillåtna. Om fiske är mer din grej så kryllar sjön av bas, karp, blågill och havskatt. Under året hålls olika jetbåtstävlingar som lockar ett stort antal engagerade supportrar.

13. Njut av naturen i Beach Park

Strand Park

Källa: Flickr

Strand Park

Beach Park är bra om du har en stor grupp människor som letar efter något att göra. Parken har en basebollplan som är inhägnad och levereras komplett med läktare. Det finns en skatepark för att underhålla dem som älskar att åka skateboard eller rollerblade och det finns också en fotbollsplan som har strålkastarljus. I parken kan du boka ett picknickbord i förväg som har en grillplats eller så kan du äta en av parkens berömda pizzor.

14. Njut av Isabellasjön

Isabellasjön

Källa: kärnsheriff

Isabellasjön

Lake Isabella är en stor reservoar och en av de största i Kalifornien. Det är skiljepunkten mellan Lower Kern River och Upper Kern River. US Army Corps skapade sjön när de dämde upp Kernfloden 1953. Idag används sjön för aktiviteter som camping, fiske, vandring, vindsurfing och kompisgäng som umgås tillsammans. För att komma till parken kör du genom Sequoia National Forest vilket gör det till en vacker resa för hela familjen.

15. Bli lerig på Murray Family Farms

Murray familjegårdar

Källa: besök bakersfield

Murray familjegårdar

Murray Family Farm erbjuder något för hela familjen. Här kan du få en «på gården»-upplevelse när du plockar det bästa av säsongens frukter och grönsaker. Det finns också en ekologisk butik som säljer produkterna om du inte vill plocka själv. Du kan gå på en rundtur på gården och se demonstrationer av arbetarna som arbetar med sitt dagliga arbete. Det finns också enstaka levande underhållning, en labyrint och ett område där barnen kan klappa husdjuren.

Hemsida: https://www.murrayfamilyfarms.org/

Var de ska bo: Bästa hotellen i Bakersfield, Kalifornien (CA)

Lägsta prisgaranti

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *