Topp 5 saker att göra i Menifee (CA)

Som många av städerna i KalifornienMenifee grundades på jordbruksindustrin men växer på ett annat sätt för närvarande med bostadsexpansion som lockar ett stort antal människor från Los Angeles och Inland Empire att komma och bo i staden. De främsta anledningarna till att besöka Menifee som turist inkluderar en blandning av historiska och kulturella sevärdheter samt moderna turistattraktioner. Sun City Library är utan tvekan platsen att besöka i Menifee om du bara har tid att se en av attraktionerna på denna lista. Men om du har mer tid över finns det några andra sevärda attraktioner som vi har inkluderat på vår lista över bästa sakerna att göra i Menifee.

1. Sun City Library

Sun City Library

Källa: jcj

Sun City Library

Även om Sun City Library började som en veckovis bokmobiltjänst, är det nu mycket mer. Efter flera utbyggnader för att möta kraven från invånarna i Menifee, upptar biblioteket nu en yta på 11 000 kvadratfot i en specialbyggd byggnad, som bekostades av Sun City Libray Foundation. Biblioteket betjänar nu de 80 000 invånarna i Menifee och är en bokmasks dröm som går i uppfyllelse. Sun City Library är dock mer än bara ett bibliotek och fungerar som en pelare i Menifee-gemenskapen.

2. Funhouse Escape

Funhouse Escape Menifee

Källa: funhouseescape

Funhouse Escape Menifee

En relativt ny attraktion i staden Menifee och, även om den inte har någon av Sun City Librarys kulturella betydelse, har attraktionen Funhouse Escape visat sig vara populär bland invånarna i Menifee. Attraktionen är i grunden ett verkligt pussel. Gå helt enkelt in i Escape Room med dina vänner eller främlingar och lös pussel, hitta ledtrådar och försök fly rummet inom 60-minuterstiden. Pusslen involverar vanligtvis ett tema för att göra hela situationen mer spännande, varav ett är ett pussel där du och din grupp är skådespelare som ska spela i en pjäs. Kostymerna som behövs för föreställningen är inlåsta i ett fodral och måste hämtas innan pjäsen börjar.

3. DropZone Waterpark

DropZone Waterpark menifee

Källa: Facebook

DropZone Waterpark

DropZone Waterpark är en säsongsbetonad vattenattraktion utomhus som har något för alla. I parken kan gästerna lära sig att surfa eller bodyboarda på FlowRider-attraktionen, ett utmärkt tillfälle att hugga ut vågorna. För dem som letar efter en mer avkopplande stund i parken, innebär attraktionen Continuous River helt enkelt att sitta och koppla av i ett uppblåsbart rör och låta flodens flöde föra dig dit den försvinner. Vissa attraktioner i vattenparken, som FlowRider, har olika öppettider under hela säsongen, så om du planerar att besöka DropZone är det värt att undersöka din resa i förväg.

4. Målad jord

Målad jord

Källa: målade jordkeramik

Målad jord

Painted Earth är ett avkopplande sätt att tillbringa en dag och erbjuder en fantastisk möjlighet att skapa din egen souvenir från din resa till Kalifornien. Välj helt enkelt din keramik, vare sig det är en mugg eller kakel eller tallrik etc och måla det som du vill eller be den hjälpsamma personalen om inspiration eller stenciler. När ditt mästerverk är klart, kommer personalen att elda det i sina ugnar och efter det kommer det att vara mat- och tvättsäkert och göra det, inte bara en fantastisk och personlig souvenir utan också en praktisk sådan. Det tar en vecka att färdigställa det färdiga stycket så igen, det är värt att planera din resa till Painted Earth med detta i åtanke.

5. Motte Familjemuseum

Motte familjemuseum

Källa: mottemuseum

Motte familjemuseum

Familjen Motte flyttade från Frankrike till Amerika på 1880-talet och blev snart kända i Menifee-området för affärsmannaskap och entreprenörskap. Motte-familjen är nu kanske mest känd för sin imponerande bilsamling som började sitt liv 1951 när en Chevrolet Touring för 15 dollar köptes och helt restaurerades av familjen. Kollektionen har växt sedan dess och är nu ett givande stopp för alla i Menifee-området. Samlingen av bilar är inte det enda att se här och historien om den banbrytande familjen Motte bör också uppskattas. En rundtur i museet med tillstånd av Mr Motte är till och med möjlig för en verkligt personlig och insiktsfull titt på denna familjs historia.

Var de ska bo: Bästa hotellen i Menifee, Kalifornien (CA)

Lägsta prisgaranti

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *